Zonnepanelen

Een duurzame toekomst en een gezond milieu ligt Electro Clarysse nauw aan het hart. Vandaar dat de activiteiten van Electro Clarysse werden uitgebreid naar het terrein van milieuvriendelijke energie. Dankzij de jarenlange ervaring in de aanverwante sector van elektriciteit –en montagewerken kunnen wij met vakmanschap, maatwerk en degelijkheid uw projecten realiseren.

De huidige energieconsumptie eist zijn tol van het klimaat, de stijgende energieprijzen verhogen de financiële druk voor zowel bedrijven als particulieren, en dit zijn slechts maar enkele redenen om niet bij de pakken te blijven zitten, maar effectief mee te werken aan een beter milieu én uw energiekosten onder controle te houden.

Bij de installatie van een zonnesysteem gaan onze mensen niet over één nacht ijs. Solar Energy staat erop u een service van A tot Z, van verkoop en analyse over installatie tot beheer en onderhoud aan te bieden.

Wij verwijzen u graag naar onze website van Solar Energy: www.solarenergy.be.

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak met onze adviseur op 051 46 61 09 of via e-mail naar info@solarenergy.be. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Volg ons ook op Facebook: Solar Energy Pittem